SALAD BOX ROTTERDAM

SALAD BOX ROTTERDAM Food is life, make it good

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 50 beoordelingen
23 jan 2020 om 8:21 Heel weinig eten, rauwe spruiten, ik heb daarom gebeld. Hebben wel excuses gegeven, gaven aan dat rauwe spruiten tegenwoordig vaker gegeten wordt geen geld terug ontvangen weinig eten, voornamelijk rijst in de salade met een paar schijfjes van de groente.
6 jan 2020 om 18:29 kleine portie, had wel wat sla ofzo verwacht..
14 dec 2019 om 20:03 Helaas geen spoor van de gegrillde paprika, en de bezorging duurde anderhalf uur, verder weer goed.
14 dec 2019 om 19:24 Het duurde langer dan een anderhalf uur, terwijl het in 40 minuten bezorgd zou worden. Salade BOX was ook telefonisch niet bereikbaar wat erg vervelend is. Het eten was "way overpriced" voor wat je kreeg.
17 nov 2019 om 19:07 Lekkere salade! Alleen jammer dat de dressing door de salade heen zat. Volgende keer zal ik deze apart nemen.
11 nov 2019 om 23:08 Helaas was de bestelling niet helemaal goed gegaan: geen gegrilde paprika, geen spinazie maar gewone sla en keiharde avocado. Hopelijk een eenmalige misser!
16 okt 2019 om 20:58 Geen value 4 money helaas. Bezorging duurde lang, zeker in verhouding tot de afstand. Box was half gevuld en zag er niet aantrekkelijk uit. Dressing van twee salades was omgewisseld, buiten dat was de smaak oké.
27 sep 2019 om 14:28 Geleverd op gevraagd tijdstip. 3 salades besteld en vanmiddag 1 geprobeerd. Cesar salad: véélteveel croutons en vrijwel geen kip te vinden, enkele stukjes onderin. Verder wel oke van smaak maar iets minder dressing mag wel. Vanavond Boston en Most Wanted.
11 sep 2019 om 18:03 Portie was in keer heel klein en ik had betaald voor extra kip, jammer
3 sep 2019 om 22:12 Sweet potato was hard and I asked to be delivered at a given time but came 45min earlier...
23 aug 2019 om 15:17 Normaal gesproken als vaste klant goede ervaringen maar deze keer echt slecht. Slechts half gevuld en de extra bestelde kip nergens te bekennen. Nog steeds honger. Heel jammer dit.
24 jul 2019 om 19:38 Niet de juiste bestelling gekregen, helaas..